2018-02-10 06:29:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A pénzügyek továbbra is nyomasztják

Napi horoszkóp február 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Borús gondolatai lehetnek, valami aggasztja. Most szüksége van a társaságra. Este, ha teheti, menjen szórakozni, mert érdekes ismeretségekre tehet szert. A szerelemben is szép órák várnak önre. Estére a rosszkedv már a múlté!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön uralkodó bolygója jegyváltásra készül holnap. Ez azt eredményezi, hogy ön, bár érzékenyebb lesz másoknál, elégedettebbé is válik a világgal és a többiekkel szemben. Hátránya, hogy hajlamos elhalasztani a kötelezettségeit.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A pénzügyek továbbra is nyomasztják. Vonja be kedvesét is ebbe a problémába, ketten jobb megoldásokat tudnak majd kitalálni. Érdekes híreket hallhat a nagyvilágban.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jobban át kellene gondolnia a céljait, a mai nap alkalmas erre. Nagyon sok mindent akar egyszerre, kapkod és türelmetlen. Ragaszkodjon egy tervéhez, és azt vigye végig következetesen! Ha így tesz, akkor sikerrel zárhatja a mai napot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma a pénzügyi dolgokat kellene sínre tennie. Ön hajlamos a meggondolatlan költekezésre, ezt most mindenképp el kellene kerülnie, különben a hónap végén komoly nehézségei lehetnek. El kellene gondolkodnia azon, honnan juthatna plusz bevételhez.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bőven lenne tennivalója, ám teljesen érthető, ha a fárasztó hét után inkább a lustálkodást választja. A természet közelsége feltölti energiával, ha az idő engedi, menjen kirándulni!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében jár. Nem szívesen maradna most otthon. Ha mégis ezt teszi, számíthat arra, hogy folyamatosan csörögni fog a telefonja. Fogadja el valamelyik meghívást, menjen szórakozni. Megérdemel egy kis kikapcsolódást!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Három bolygó is áll az ön szomszédjait szimbolizáló sorsterületen. Beszélgessen velük egy kicsit a ház közös dolgairól, de ön ne mondjon olyasmit, amivel megbánthatna valakit.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az ön jegyében jár. Úgy érezheti, egyensúlyba került a külvilággal és önmagával is. Ez alkalmat ad önnek arra, hogy új mederbe terelje az életét. Különösen akkor, ha a régi utat már üresnek találja... A mai nap alkalmas arra, hogy végiggondolja, mi az, amin változtatni szeretne.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A nagyobb beszerzéseket halassza inkább későbbre. Ez a nap csodálatosan alkalmas a lazításra. Használja ki az időt a pihenésre, és menjen uszodába. Délután egy fontos kérdést kell tisztáznia a családtagjaival.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma még az ön jegyében áll a szerelem bolygója. Áldozza tehát a szombatot az érzelmekre. Halmozza el kedvesét figyelmességgel, akár apró ajándékokat is vásárolhat neki. Legyen különleges ez az este!


Halak: II. 19. - III. 20.
A szerelem bolygója készülődik az ön jegyébe. Bizonyára érzi is ezt, meghittségre, törődésre vágyik. Anyagi ügyeivel viszont bánjon nagyon óvatosan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: